/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 0 Comments

Ekrani na pametnim telefonima predstavljaju najbitniji deo uređaja jer cela interakcija i korišćenje se odvijaju na ekranu. Vizuelni ugođaj koji nude ekrani na Apple iPhone telefonima uvek je bio bez premca i zato mi u našem servisu posebnu pažnju posvećujemo servisiranju iPhone i iPad ekrana.

Uporedni prikaz tipa ekrana na iPhone modelima
/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 0 Comments

iPhone X, pored brojnih drugih promena, doneo je i novu vrstu ekrana – OLED. I njegovi naslednici iz Xs serije takođe imaju OLED ekrane, a može se naslutiti da će ovaj trend biti nastavljen i da LCD (liquid crystal display) ekrani polako odlaze u istoriju.

/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 0 Comments

Ni iPhone 7 i 7 Plus nisu mimoišli problemi nastali naknadno, a uzrokovani dizajnom Apple telefona! Ovaj put, kao epidemija, sve više korisnika prijavljuje probleme sa zvukom kao i sa paljenjem uređaja. O čemu se zapravo radi?

Bekapujte svoje uređaje
/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 0 Comments

Bilo da su to slike, kontakti, beleške ili aplikacije, svi čuvamo bitne podatke na svojim mobilnim uređajima. Puno korisnika bezbednost podataka uzimama “zdravo za gotovo” i za potrebu bekapovanja ovih sadržaja se sete tek kada već nastane problem. Kako se svakodnevno u našem radu srećemo sa nemilim situacijama gde korisnici bespotrebno gube svoje podatke, navešćemo par saveta kojima se gubitak podataka može izbeći.

/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 69 Comments

Ukoliko posedujete neki od Apple uređaja sigurno će vam biti potreban i AppStore nalog, kako biste mogli da preuzimate aplikacije. Obzirom da Apple još ne podržava Srbiju, ovde ćemo vam dati uputstvo kako da registrujete svoj nalog na neku adresu u inostranstvu i bez kreditne kartice, koja je inače neophodna prilikom kreiranja Apple naloga.

/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 13 Comments

Taman kada ste pomislili da baterija na vašem iPad-u ili iPhone-u ne može trajati kraće, pojavio se iOS 7. Novi iOS je doneo mnoga poboljšanja i nove opcije, a mnoge od njih naravno “troše” bateriju. To da se brzo isprazni baterija, jedna je od najčešćih žalbi na novi iOS7. Mnogi nas zovu i porede “stare” modele …

/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 6 Comments

Kod nas u lokalu (Kosovska 28) možete besplatno “iseckati” svoju karticu na nanosim veličinu. Imamo i seckalice u prodaji. Za samostalno seckanje makazama, pogledajte ovo uputstvo:

/ By iphonesrbija / iPhone Servis / 427 Comments

Nudimo Vam profesionalan i kompletan servis za Vaš iPhone ili iPad, po najpovoljnijim cenama uz garanciju. Ukoliko niste iz Beograda, nema razloga da dolazite, pošaljite nam Vaš iPhone brzom poštom (AKS i sl) i mi ćemo Vam u najskorije vreme poslati popravljen iUređaj, a Vi ćete platiti pouzećem. Specijalizovani smo za sledeće modele: iPhone 4(S) …