U iServis Beograd, pružamo širok spektar usluga popravke Apple uređaja. Ovo su neke od najčešćih popravki koje vršimo, zajedno sa informacijama o tome šta obuhvata svaka usluga:

  1. Zamena ekrana: Ovo je jedna od najčešćih popravki koje se vrše na iPhone uređajima. Zamena ekrana uključuje zamenu oštećenog ili slomljenog ekrana novim, originalnim delom ili zamenskim, po Vašem izboru.
  2. Zamena baterije: Baterija na iPhone uređaju može se trošiti vremenom ili može postati oštećena, što dovodi do problema sa trajanjem baterije. Zamena baterije uključuje zamenu stare baterije novom.
  3. Popravka punjenja: Ako vaš iPhone ne puni kako treba, to može biti zbog problema sa portom za punjenje ili kablom za punjenje. Popravka punjenja uključuje popravku ili zamenu portova za punjenje i kablova.
  4. Popravka kamere i senzora: Ako vaša iPhone kamera ne radi ispravno, to može biti zbog oštećenja kamere ili senzora. Popravka kamere i senzora uključuje popravku ili zamenu oštećenih delova.
  5. Popravka matične ploče: Ako vaš iPhone ne funkcioniše ispravno, problem može biti u matičnoj ploči. Popravka matične ploče uključuje identifikaciju problema i popravku oštećenih delova ili zamenu matične ploče.
  6. Popravka zvučnika i mikrofona: Ako imate problema sa zvučnicima ili mikrofonom na vašem iPhone uređaju, to može biti zbog oštećenja delova. Popravka zvučnika i mikrofona uključuje popravku ili zamenu oštećenih delova.
  7. Popravka dugmeta za uključivanje: Ako dugme za uključivanje ne radi kako treba, to može biti zbog oštećenja ili loše konekcije. Popravka dugmeta za uključivanje uključuje popravku ili zamenu oštećenih delova.

Ovo su samo neke od usluga koje pružamo u iServis Beograd. Bez obzira na problem koji imate sa vašim Apple uređajem, naš tim stručnjaka će se pobrinuti za to da vaš uređaj bude popravljen što je pre moguće i da bude funkcionalan kao nov.