Podaci koje tražimo od Vas i zašto su nam potrebni

Možemo tražite Vaše lične podatke kako bismo što bolje obavili svoj posao servisa/usluga, unapredili Vaše iskustvo na našem sajtu i kako bismo mogli na najbrži način da isporučimo gotove uređaje. Ovo uključuje podatke koje nam date direktno u servisu, u telefonskom razgovoru ili pisanoj formi. Takođe ovde se mogu naći i podaci koje nam dajete indirektno kao što je na primer Vaša IP adresa. Zadržavamo pravo da ove podatke trajno čuvamo, u isto vreme preuzimamo odgovornost da Vaše podatke nećemo prodavati ili davati trećim licima.

Podaci sa Vašeg telefona

Ukoliko je potrebno da se na Vaš telefon posle usluge/servisa vrate podaci (ukoliko Vam je prethodno eksplicitno rečeno da je to moguće) Vaše podatke (BACKUP) ćemo odmah zatim izbrisati i nećemo ih dalje čuvati. Na ovaj način štitimo Vašu privatnost. Sa druge strane ovim putem se odričemo odgovornosti za naknadno vraćanje back up-a jer podaci više neće biti na našim serverima.

Oglašavanje

Vaše podatke, kao što su email adresa i/ili broj telefona možemo koristiti i u svojim marketinškim aktivnostima za promociju novi usluga/proizvoda. Ovim putem Vas obaveštavamo da prilikom davanja svojih podataka, direktno ili indirektno, automatski  potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ova pravila privatnosti.

Promena ovih pravila

iPhone-Srbija zadržava pravo da po svojoj diskreciji promeni ova pravila privatnosti u delovima i/ili celini. Iz tog razloga Vas molimo da redovno pratite ovu sekciju jer ste direktnim ili indirektnim ostavljanjem svojih podataka automatski prihvatili ova pravila i uslove.

Pogledajte i Pravila i Uslove korišćenja sajta.