Ko smo mi?

Kada je Steve Jobs 2007. godine predstavio iPhone, znali smo da je u pitanju nešto revolucionarno. U prodaju su pušteni 29. juna te godine, a mi smo ih se sticajem čudnih okolnosti "dokopali" već tokom jula. Naišli smo na problem da su bili zaključani. Ubrzo smo uspeli da otključamo iPhone, a priča o tome se proširila preko prijatelja i poznanika, čak i do medija, pa nas je ubrzo veliki broj ljudi zvao da i njima pomognemo.
Iz čistog entuzijazma, pokrenuli smo ovaj sajt i prvi iPhone forum u regionu iSrbija.net, da bismo ljudima pružili neophodne informacije o uređaju koji se tada prodavao samo u par zemalja. Ubrzo otvaramo iPhone servis u "Staklencu" u Makedonskoj ulici. Nakon dve godine, prelazimo u veći prostor gde se i danas nalazimo - Kosovska 28 (prvi sprat).

Više od 10 godina iskustva

Ponosni smo što vam možemo ponuditi kvalitetnu, brzu, profesionalnu i najisplativiju stručnu uslugu u Srbiji, uz garanciju za ono što je urađeno. Bilo koji model iPhone-a ili iPad-a da je u pitanju, pa i poslednji iPhone X ili iPad Pro, naš tim stručnjaka posvećen je i obučen za brzu i pre svega, kvalitetnu popravku.

Cilj su nam zadovoljne mušterije

Uvek se trudimo se da održimo visok kvalitet naše usluge. Najveća satisfakcija nam je da budete zadovoljni i da i Vi postanete naša stalna mušterija.

Od samog početka bavimo se isključivo mobilnim Apple uređajima (iPhone, iPad, iPod). Tokom više od 10 godina rada, naše brojne mušterije prepoznaju nas kao pouzdano i najbolje mesto za širok spektar iProblema!

Posetite našu radnju u Kosovskoj 28

U našoj radnji u Kosovskoj ulici, naćićete raznovrsnu prateću opremu, a naše ljubazno osoblje pobrinuće se da vam pomogne i popravku vašeg uređaja obavi na stručan i profesionalan način. Pored kvaliteta, pazimo i da cene naših usluga budu pristupačne i opravdane.

Budite sigurni da o vašim uređajima brinemo sa velikom pažnjom uz optimalno vreme koje je potrebno za svaku popravku.

Ako niste blizu nas, mi ćemo doći po uređaj

Ukoliko vam je problem da svratite do naše radnje u Kosovskoj, nudimo i uslugu preuzimanja vašeg uređaja na širem području Beograda, a ukoliko niste iz Beograda, uređaje primamo putem kurirskih službi sa područja cele Srbije (PostExpress, AKS, CityExpress, Bex...).

Sve kurirske usluge su besplatne za iznos popravki preko 10.000 dinara.

Brzo i lako do popravke vašeg uređaja

Dijagnostika i pregled su uvek potpuno besplatni!

Naša obaveza je da vas nakon dijagnostike, a pre bilo kakve intervencije, obavestimo o ceni. Ukoliko ste saglasni, mi ćemo odmah pristupiti servisiranju i u najkraćem mogućem roku, imaćete ponovo svoj telefon ili tablet u rukama. U slučaju da smo naknadno, dodatnim ispitivanjima, ustanovili novi problem, koji smatramo da bi bilo poželjno rešiti, odmah vas obaveštavamo i tražimo vašu saglasnost. Po pravilu, na svaku dodatnu popravku se odobrava popust od 30-70%, zavisno od vrste popravke!

Zato, ukoliko vaš iPhone ili iPad ima bilo kakav problem, kontaktirajte nas, pošaljite ili donesite vaš uređaj kod nas.

ZAŠTO SMO MI PRAVI IZBOR

Dugogodišnje iskustvo koje imamo, kao i ekspertiza i kontinuirano usavršavanje, temelj su na kome počiva naš servisni centar. Bilo da je na uređaju nešto polomljeno, pokvareno ili imate problem da pristupite bitnim podacima na njemu, naš stručni tim će uvek učiniti sve što je u našoj moći da uspešno obavimo i ispunimo vaše zahteve. Posvećeno i požrtvovano pristupamo svakom problemu i bez skrivenih detalja, uvek otvoreno i iskreno u dogovoru sa vama dolazimo do rešenja.