iPhone Servis Usluge

Ko smo mi?

Kada je Steve Jobs 2007. godine predstavio iPhone, znali smo da je u pitanju nešto revolucionarno. U prodaju su pušteni 29. juna te godine, a mi smo ih se sticajem čudnih okolnosti "dokopali" već tokom jula. Naišli smo na problem da su bili zaključani. Ubrzo smo uspeli da otključamo iPhone, a priča o tome se proširila preko prijatelja i poznanika, čak i do medija, pa nas je ubrzo veliki broj ljudi zvao da i njima pomognemo.
Iz čistog entuzijazma, pokrenuli smo ovaj sajt da bismo ljudima pružili neophodne informacije o uređaju koji se tada prodavao samo u par zemalja. Ubrzo otvaramo iPhone servis u "Staklencu" u Makedonskoj ulici. Nakon dve godine, prelazimo u veći prostor gde se i danas nalazimo - Kosovska 28 (prvi sprat).

Više od 10 godina iskustva

Ponosni smo što vam možemo ponuditi kvalitetnu, brzu, profesionalnu i najisplativiju stručnu uslugu u Srbiji, uz garanciju za ono što je urađeno. Bilo koji model iPhone-a ili iPad-a da je u pitanju, pa i poslednji iPhone X ili iPad Pro, naš tim stručnjaka posvećen je i obučen za brzu i pre svega, kvalitetnu popravku.

Cilj su nam zadovoljne mušterije

Uvek se trudimo se da održimo visok kvalitet naše usluge. Najveća satisfakcija nam je da budete zadovoljni i da i Vi postanete naša stalna mušterija.

UREĐAJ VAM JE POKVAREN?

Potrebna vam je popravka ili neka druga usluga za vaš iPhone ili iPad? Za sve informacije možete nas kontaktirati telefonom, putem e-maila ili doći do naše radnje koja se nalazi u Kosovskoj ulici u Beogradu.

01.
DONESITE ILI ZAKAŽITE PREUZIMANJE VAŠEG UREĐAJA!

Ako nemate vremena da svratite do naše radnje, mi ćemo doći po vaš uređaj i nakon popravke vam vratiti na adresu. Ova usluga je za određene popravke besplatna i odnosi se na gradsko jezgro Beograda.

02.
ZAGARANTOVANA CENA

Želja nam je da budemo potpuno transparentni sa svim troškovima naših usluga. Cena usluge za koju smo se dogovorili, se ne menja, bez obzira na dužinu utrošenog vremena i cenu delova. Dijagnostiku ne naplaćujemo.

03.
BRZA I EFIKASNA POPRAVKA

Možemo da se pohvalimo da najveći broj popravki završavamo u istom danu. Za neke je potrebno više vremena, o čemu vas unapred obavestimo. Popravljen uređaj možemo da vam dostavimo na adresu u Beogradu ili pošaljemo brzom poštom.

04.
Zamena stakla iPhone
iPhone baterija
Popravka iPhone elektronike

Cenovnik naših usluga

Odaberite uređaj iz menija i popravku koja vas interesuje:

iPhone Servis - Modeli

iPhone - Servis   Pravila i uslovi

Izaberite svoj uredaj:

Odaberite iPhone model iz liste.

Pogledajte više detalja
NAPOMENA: Opisi i cene su informativnog karaktera i podložni su promenama. Lista servisnih usluga nije konačna.