Otključavanje preko operatera - simfree unlock
/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / / 1,728 Comments

Na ovaj način, Vaš iPhone postaje simfree tj. fabrički otključan i radi sa bilo kojom sim karticom, na bilo kojoj GSM mreži. Ovo je jedino trajno rešenje za otključavanje tj. vaš telefon je zauvek otključan!

Naravno, samo deo operatera je podržan i cene ovakvog otključavanja drastično variraju u zavisnosti od operatera.

Ukoliko se odlučite za ovo oključavanje, potrebno je telefon da donesete kod nas, gde ćemo sa sigurnošću ustanoviti sa koje mreže je Vaš iPhone. Nakon toga, ukoliko je Vaš operater podržan, šaljemo IMEI na otključavanje. Vreme čekanja je od 1-20 dana (u 90% slučajeva ne duže od 5 radnih dana).

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 80 Comments

Kao i uvek, NIKAKO nemojte raditi update preko iTunes-a ukoliko želite da vam ostane otključan/jailbreakovan iPhone/iPad/iPodTouch !!! Ako imate simfree iPhone (fabrički otključan) ili vam na iPad-u ili iPod-u nije neophodan jailbreak, možete uraditi update svog uređaja na najnoviji iOS6 preko iTunes-a ili preko samog uređaja (settings > general > software update).

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 85 Comments

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Rupa na Apple serveru je zakrpljena – otključavanje koje je omogućeno pre par dana više ne funkcioniše! :( Ukoliko ste iskoristili mogucnost ovog otključavanja, ne radite update jer ćete time izgubiti unlock!OTKLJUČAVAMO SVAKI IPHONE 4 i 4S, BEZ OBZIRA NA VERZIJU!

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 106 Comments

NOVO: GEVEY ALL-IN-ONE otključavamo i 5.1.1 iPhone 4S! Nakon temeljnog testiranja mnogih kartica za otključavanje iPhone-a 4S (xsim,rebel,rsim…), opredelili smo se za GEVEY UPDATABLE (ALL-IN-ONE), koje od danas imamo u našoj ponudi. Prednost ovih GEVEY kartica je mogućnost programiranja i nadogradnje software-a kartica, stabilnost u radu, kao i izbor različitog načina funkcionisanja, te najveća moguća …

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 56 Comments

Kao i uvek, NIKAKO nemojte raditi update preko iTunes-a ukoliko želite otključan/jailbreakovan iPhone/iPad/iPodTouch ! Apple je upravo objavio kako će izgledati novi iPad i Apple TV, uskoro opširnije… Ukoliko uradite update preko iTunes-a, izgubićete mogućnost za jailbreak, a verovatno i mogućnost otključavanja (ako Vam je iPhone otključan Gevey-em ili nekom drugom metodom). Nakon update-a, najčešće …

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 85 Comments

Izašao je jailbreak i za A5 iUređaje (iPhone4S i iPad2) tako da je sada kompletirana cela porodica iOS uređaja! Ovo je untethered jailbreak, što je naravno najbolja varijanta. Novi jailbreak je za iPhone 4S na verzijama 5.0.1 i 5.0, a za iPad 2 na 5.0.1! Ako zelite JB, a niste na ovim verzijama, uradite UPDATE …

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 133 Comments

Kao i uvek, NIKAKO nemojte raditi update preko iTunes-a ukoliko želite otključan iPhone !   Posebno bitno za iPhone 4 koji su otključani GEVEY-em, na iOS5 neće više raditi GEVEY unlock, pa ukoliko “slučajno” update-ujete, neko vreme neće postojati rešenje za otključavanje Vašeg telefona!

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 83 Comments

Kao i uvek, NIKAKO nemojte raditi update preko iTunes-a ukoliko želite otključan/jailbreakovan iPhone/iPad/iPodTouch !!! Jedina novina ovog iOS-a je da onemogućava jailbreak! Vlasnici jailbreak-ovanih uređaja posebno treba da izbegavaju ovaj update jer će se (verovatno) dugo čekati na novi “untethered” jailbreak!

/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 7 Comments

Izašao je iOS 4.3.3. Kao i uvek, NIKAKO nemojte raditi update preko iTunes-a ukoliko želite otključan/jailbreakovan iPhone/iPad/iPodTouch !!! GEVEY RADI SASVIM NORMALNO I NA VERZIJI 4.3.3!!! Ukoliko nemate sačuvane SHSH za 4.3.2, skinite TinyUmbrella i sačuvajte ih!