/ By iphonesrbija / iBlogOtkljucavanje / 6 Comments

Novi metod za otključavanje iPhone 3G – YellowSn0w!

beware_of_the_yellow_snow.jpg
Genijalci iz iPhone hackerske grupe DevTeam, uspeli su da otključaju iPhone 3G uz pomoć software-a koji su sami izradili i dali mu ime yellowsn0w.
Nakon više meseci isčekivanja, dobili smo ono što smo dugo čekali – soft metod za iPhone 3G! Za sada, yellowsn0w je i dalje u fazi usavršavanja jer poseduje odredjene “nedostatke”.
Naš tim je  uspešno testirao novi metod, na više telefona u Srbiji i potvrđujemo da on radi na svim našim mobilnim mrežama!

Ono što je bitno, to je da, možete kupiti iPhone bilo gde u svetu i otključati kod nas, tako da on radi sa bilo kojom SIM karticom.

vaš
iPhone-Srbija.com Tim
061/20-50-230
(radnim danima 10-17h)

6 Comments

 • mladen

  ja sam u problemu jer ne mogu otkljucati 3g od 8gb.posto postoji sansa da blokira fon.

 • ivan

  Imam 3g 16 gb zakljucan….Moram da ga otkljucam jos danas..Kako?

 • dragan

  svaki otkljucani iphone automatski gubi garanciju.i trajace najmanje dva meseca i zatim ce vam nadri serviseri otimati novac za popravku.inace apleovi uredjaji su najosetljiviji na bilo kakve prepravke na svoju ruku.i kod svakog otkjucano iphone ne mozete koristiti ni 10 posto aplikacija kojih trenutno u svetu ima nekoliko miliona da miliona.sacekajte da neka mobilna kompanija u srbiji dobije prava na prodaju iphone i tada ga kupite koristite karticu te iste kompanije i ne otlkjucavajte ga nikada inace kompanije nude i internet koji se placa od 10 -20 eura mesecno i imate neograniceno koriscenje.inace vecina aplikacija je preko 3g

 • kristina

  zanima me koliko je otkljucavanje iphona usrbiji?

  • smarash

   zavisi od modela, za sve aktuelne informacije pozvati 061 20-50-230

 • Vladimir

  Da li je moguće da neko kupi za mene iPhone u USA,kakva je procedura? Da li mi garancija onda važi,ili … ? Kolika je cijena osnovnog modela,i koliko košta otključavanje kod vas?

 • Write a Comment

  Ostavite komentar