/ By iphonesrbija / iBlogiPhone Servis / 0 Comments

Zamena iPhone ekrana u iPhone Srbija servisu

Ekrani na pametnim telefonima predstavljaju najbitniji deo uređaja jer cela interakcija i korišćenje se odvijaju na ekranu. Vizuelni ugođaj koji nude ekrani na Apple iPhone telefonima uvek je bio bez premca i zato mi u našem servisu posebnu pažnju posvećujemo servisiranju iPhone i iPad ekrana.

U moru loših delova i najrazličitijih "kopija", bitno je napraviti razliku i pažljivo birati samo najbolje tj. originalne delove i one kopije koje dolaze od proverenih proizvođača. Kod nas u servisu nudimo izbor svojim mušterijama - originalne ekrane i kvalitetne zamenske varijante koje zadovoljavaju određene kriterijume i za koje možemo da damo garanciju.

Cena zamene iPhone ekrana zavisi od proizvođača, kvaliteta i modela telefona. Kvalitet je ovde jako bitan i on diktira velike razlike u ceni jer, kako globalno, tako i kod nas, postoje delovi lošeg, srednjeg, dobrog kvaliteta, kao i originalni ekrani. Kao mala ilustracija, trenutno je cena loše kopije za iPhone 8 u nabavci pet puta niža od cene originalnog ekrana.

I pored toga što Apple zvanično ne distribuira rezervne delove za svoje uređaje (sem u okviru svog servisnog sistema), oni ipak nalaze svoj put do tržišta, a takvi delovi naravno najviše i koštaju. Sam Apple naime i ne proizvodi LCD i OLED panele za svoje telefone. Fabrike koje to za Apple rade su između ostalih: LG, Sharp, Toshiba, Samsung, Boe i dr. Sve fabrike su locirane u Kini, te je pitanje "A jel vam ekrani nisu Kineski?", potpuno bez smisla.

Mušterije koje kod nas donesu svoj telefon za zamenu ekrana, zavisno od modela, najčešće imaju nekoliko opcija za zamenu:

  • originalni ekran
  • reparirani originalni ekran (u slučaju kada je na Vašem originalnom ekranu polomljeno samo staklo, a sve ostale funkcije rade normalno)
  • kopija visokog kvaliteta

U čemu je razlika između kopija ekrana i originala?

Naša preporuka je uvek ORIGINALNI EKRAN ili profesionalno reparirani originalni ekran (ukoliko Vam je polomljeno samo staklo)! Razlog zašto u ponudi imamo i odabrane kopije je isključivo zbog konkurentnosti na tržištu i zato što u nekim situacijama, posebno na starijim modelima, ima ekonomske logike ugraditi kvalitetnu kopiju koju nudimo.

Kopije lošijeg kvaliteta, koje mi ne držimo ali se mogu naći u ponudi širom Srbije, imaju puno nedostataka kao što su: lošija rezolucija, tamnija slika, slabiji kontrast, manje boja, bledi su, lošije se odazivaju na dodir i dr.

Nije retkost da nam dođe mušterija koja je nezadovoljna ekranom koji je menjala na drugom mestu, a da zatim ponovo menja u našem servisu.

Nikakvog smisla nema da Vam telefon koji vredi 300, 400 ili 500 eura, nakon zamene ekrana izgleda kao onaj od 50!

Zamena ekrana u našem servisu?

Zamena iPhone ekrana - iPhone Srbija Servis BeogradVeć više od 10 godina, koliko radimo sa iPhone uređajima, trudimo se da za svoje mušterije obezbedimo najbolje ekrane, kao i da popravci pristupimo profesionalno i po najvišim standardima.

U svojoj ponudi imamo originalne ekrane, a kako bi udovoljili zahtevima naših mušterija, obezbedili smo i pažljivo biramo i druge proizvođače iPhone ekrana, koji zadovoljavaju određene standarde i koji su po ceni pristupačniji. 

Zamena ekrana za iPhone kod nas u servisu u Beogradu, je brza procedura, najčešće završena za svega par sati.

Nudimo i besplatnu uslugu preuzimanja i naknadne dostave uređaja na željenu adresu - iPickUp!

Više informacija i cene možete saznati na našoj stranici:
ZAMENA IPHONE EKRANA

Write a Comment

Ostavite komentar