/ By iphonesrbija / iBlog / 2 Comments

Srbija dobija iPhone!

NAJNOVIJE: I VIP MOBILE želi iPhone u svojoj ponudi!

Stigao je i taj dan, jedan od srpskih operatera je potpisao ugovor sa Apple-om o zvaničnoj prodaji iPhone-a!

Gostujući u jutarnjem programu RTS-a, direktor Telekoma Srbija (MTS), Predrag Ćulibrk, potvrdio je da je potpisan ugovor o prodaji iPhone telefona u Srbiji. Gospodin Ćulibrk je rekao da su pregovori bili dugi ali da je konačno postignut dogovor da se Apple mobilni uređaji nađu u ponudi najvećeg srpskog mobilnog operatera sredinom godine.

iPhone u MTS-u Srbija

Kako javlja dobro obaveštena Netokracija, iz izvora bliskih pregovorima, MTS će iPhone prodavati uz standardne postpaid pakete, a cene će parirati već postojećim premium uređajima koje MTS već ima u ponudi. U ponudi će biti i simfree modela, čija cena sigurno neće biti mala.

Ugovor potpisan sa Apple-om nije ekskluzivan, te će i drugi operateri moći, ukoliko postignu dogovor sa Apple-om, da imaju iPhone u svojoj ponudi.

Ono što nas posebno raduje je što će uz iPhone, Srbija dobiti i iTunes i App Store, kao i lokalizaciju u okviru iOS-a.

U međuvremenu, oglasio se i VIP MOBILE, čiju najavu iPhone-a prenosimo u celosti:

Vip je, kao lider na tržištu smart telefona u Srbiji, uvek zainteresovan da ponudi najnovije i najinovativnije uređaje svojim korisnicima. Spremni smo da uvedemo iPhone na srpsko tržište čim ovaj uređaj dobije RATEL-ov sertifikat. Telekom Austrija Grupa ima iPhone u ponudi na većini svojih tržišta, tako da posedujemo potrebno znanje i iskustvo u njegovom poručivanju i marketiranju. Takođe, u našoj mreži već sad uspešno komunicira više desetina hiljada vlasnika iPhone-a, a rado koriste i mobilnu aplikaciju “Moj Vip mobile” koja podržava i iOS platformu. Raduje nas što će nam biti omogućeno da u Vip centrima uskoro građanima ponudimo iPhone – Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile

2 Comments

 • Heki

  Da li se zna kada pocinju sa prodajom paketa? Kapiram da ce da raspale po reklama na TV k’o blesavi :D

 • Dzon

  Pozdrav, interesuje me da li mozda znate da li ce uredjaji koji dodju u mts biti u mogucnosti da se trajnu otkljucaju preko IMEI-a?
  Ja bas pre nedelju dana obnovio ugovor sa Telenorom. Bezveze.

 • Write a Comment

  Ostavite komentar