/ By iphonesrbija / iBlog / 0 Comments

Kako da proverite iPhone prilikom kupovine polovnog uređaja?

Obzirom na visoke cene iPhone uređaja u zvaničnim Apple radnjama, sve više ljudi kupuje polovne uređaje. Pri ovakvim kupovinama uvek postoji rizik da telefon nije u potpunosti onakav kakvim ga prodavac predstavlja. Nekada je uređaj sklapan od nekoliko različitih uređaja, a na oglasu se prodaje kao nov ili malo korišćen. Sada, zahvaljujući 3UTools programu, i njihovom verifikacionom izveštaju postoji način da jednostavno proverite da li je na uređaju koji kupujete menjan neki od delova.

iDevice verifikacioni izveštaj je sjajna opcija koju je razvio 3uTools Developer Team. Ukoliko se odlučite za kupovinu polovnog uređaja iDevice verifikacija je najbolji način da proverite autentičnost telefona i delova koji su u njemu.

Kako da vidite verifikacioni izveštaj u 3u Tools-u?

Skinite i instalirajte poslednju verziju 3uTools softvera na računar i povežite svoj telefon kablom. Kada otvorite program u sekciji iDevice Info kliknite na opciju View Verification Report.

Kako funkcioniše 3U Tools verifikacija?

3uTools očitava serijske brojeve komponenti sa uređaja i upoređuje ih sa fabričkim. Ukoliko se te vrednosti ne poklapaju sa fabričkim nejverovatnije da su neki delovi u uređaju zamenjeni. 3uTools će vam dati rezultat testa koji se zasniva na tom poređenju.

Šta ovaj softver može da verifikuje?

3uTools može da verifikuje softverske i hardverske informacije: model i boju uređaja, kapacitet memorije, tržište na kome je prodat, serijski broj matične ploče, bluetooth adresu, wi-fi adresu, serijski broj baterije, kamera, ekrana. Načelno govoreći 3uTools može da utvrdi da li su u Vašem uređaju delovi fabrički ugrađeni ili su neki naknadno zamenjeni.

Pored Verifikacionog izveštaja koji smo opisali, program je namenjen kao kompletno rešenje za upravljenje iPhone i iPad uređajima, neka vrsta zamene za iTunes. Preko 3uTools-a možete ubacivati muziku i ringtonove, upravljati fotografijama i aplikacijama, prebacivati fajlove, bekapovati i apdejtovati svoj uređaj.

3u Tools je besplatan softver koji trenutno radi samo na Windows platformi i može se preuzeti sa njihove stranice http://www.3u.com

Write a Comment

Ostavite komentar