/ By iphonesrbija / iBlog / 2 Comments

Izašao firmware 2.0 i novi iPhone 3G

iPhone Otkljucavanje

Izašao je novi iPhone 3G, a sa njim i najnoviji software update za iPhone – 2.0.

Za sve vlasnike iPhone-a, skrećemo pažnju da još ne updateuju svoje telefone na verziju 2.0! Iako je proces reverzibilan, nije ni malo jednostavan i zahteva vreme, kao i visoko iPhone-restore-otključ-zaključ znanje.

iTunes će vas prvo pitati da se uradi update samog iTunes-a, što možete uraditi ali onda ne radite update iPhone firmware-a na 2.0.

iPhone-Srbija.com - radimo popravku slučajno updateovanih iPhonova!
Čim otključavanje i sve funkcije starih iPhone-a bude moguće na najnovijem software-u 2.0, obavestićemo vas putem ovih stranica. Očekuje se rešenje uskoro…
Što se tiče otključavanja najnovijeg 3G iPhone-a, sigurno je da će se duže čekati jer se Apple ovoga puta dosta potrudio da “hackerima” onemogući otključavanje.
Tu je i nova politika prodaje novih iPhone-ova – da je pri kupovini obavezno potpisivanje ugovora na 2 godine sa operaterom (na taj način cena iPhone-a iznosi 199$ – slično kao što i kod nas ima ponuda za jeftine aparate uz ugovor).
Postoji u nekim zemljama (Italija, Grčka, …) i opcija kupovine bez ugovora (po ceni od 500+ EUR) ali to samo znači da bez ugovora možete koristiti iPhone ali isključivo na mreži provajdera preko koga je kupljen iPhone!
Sve u svemu, na novi iPhone 3G, koji je otključan i može da radi i na našim mrežama, će se čekati neko vreme. Nadamo se da će neko od naših provajdera (sada se šuškaTelenor) imati sluha i doneti iPhone zvanično u Srbiju.
iPhone-Srbija.com - servis iPhone telefona
Pozdrav,
vaš iPhone-Srbija.com Tim

ps. ukoliko ste greškom uradili update iPhone-a na 2.0, ne brinite, niste jedini :) Možete nam se javiti za pomoć tj. povratak na 114.
061/20-50-230 (radnim danima 10-17h)

2 Comments

  • Denis

    posaljite mi cene I Phone-a u Srbiji. Novembar 2009.

  • Milica

    mozete da mi kazete koliko kosta iphone u Srbiji… BEOGRADU?

  • Write a Comment

    Ostavite komentar