[column]
[fourcol_two]

[box color=”” icon=”” ]NE RADITE UPDATE preko iTunes-a ili direktno “over the air” ukoliko imate jailbreak-ovan ili otključavan uređaj![/box]
Ukoliko na jailbreak-ovanom uređaju uradite direktno Software Update, zablokiraćete uređaj. Jedino rešenje koje tada preostaje je da se reinstalira iOS bez mogućnosti povratka vaših podataka (sem za 3G, 3GS i iP4, na kojima u našem servisu možemo da spasemo vaše podatke).

Ukoliko je vaš iPhone otključavan tj. nije simfree model, podizanje verzije operativnog sistema na gore opisan način dovodi do toga da će se telefon zaključati! Svaki update donosi i podizanje verzije baseband-a, od koga zavisi mogućnost otključavanja iPhone-a.

Ukoliko želite da uradite update iOS-a, pozovite nas za konsultaciju ili donesite telefon u naš servis.

[/fourcol_two]
[fourcol_one]

[box color=”” icon=”” ]Telefon vam je upao u vodu? Ne očajavajte, već ga čim pre donesite u naš servis![/box]
Najbitnije kod kvašenja smart telefona je reagovati brzo. Noviji telefoni su veoma osetljivi na kvašenje, pa tako i par kapi mogu da naprave veliki problem. Ipak, ukoliko se reaguje brzo, moguće je otkloniti sve probleme!

Ukoliko ne znate kako, nemojte pokušavati da otvorite telefon! Sušenje fenom i sličnim tehnikama, najčešće neće rešiti problem.

Saznajte više

[/fourcol_one]
[fourcol_one_last]
[highlight]Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.[/highlight]
iSrbija Shop & Service
Kosovska 28, Beograd
pon-pet 10-20h, subota 10-15h
061/20 50 230
011/32 38 954

Twitter http://twitter.com/iphonesrbija
www.iphone-srbija.com
www.isrbija.net
www.iservis.rs
[/fourcol_one_last]
[/column]